Back to All Events

Massivtre som konstruksjonsmateriale - miljøvennlig og energieffektive løsninger

Tre som byggemateriale har lange tradisjoner i Norge. Med dagens sterke fokus på miljø og utvikling av nye tekniske løsninger har tre som konstruksjonsmateriale fått et betydelig oppsving i det siste.

Massiv-tre kan brukes på de aller fleste byggtyper, og trebaserte konsepter har de siste årene blitt stadig mer konkurransedyktige. Økt fokus på miljø og bærekraft bidrar også til at tre i økende grad blir vurdert som et alternativ i store byggeprosjekter.

  • Myndighetskrav

  • Fordeler og ulemper med massivtre

  • Livssyklusvurderinger

  • Klimagassutslipp

  • Brann og lydproblematikk

Earlier Event: September 26
Byggherreforskriften - i ett nøtteskall
Later Event: October 22
Best Value – B+ sertifisering